Hvis du synes saucen er for kold til at servere, kan du forsigtigt varme den let over vandbadet. Gør vandbad klar (fyld vand i bunden af en stor gryde - en mindre gryde sættes oveni
Nu er du så klar til at blande det hele, og det betyder også at resten af maden skal være klar, og gerne allerede anrettet på bordet, for når du går i gang med at blende, er der kun sekunder til saucen kan være på bordet – og det vil den gerne være hurtigt, fordi den jo kun er lun og hurtig bliver kold
Rør dressingen sammen og bland den med de kolde kartofler og rødbeder. Man laver bearnaise. – og need I say, at alle råvarerne er købt i Lidl – ja lige bortset fra de spiselige blomster…men sådan nogle har alle husmødre vel i haven, ik
Sæt herefter gryden over på en kold flade eller i vasken med en smule koldt vand. Til saucen piskes creme fraiche og æggeblommer sammen, hvorefter det varmes laaaaangsomt op under konstant omrøring