Kold andesteg opskrifter

Klassisk andesteg

Klassisk andesteg

NEM OG OVERSKUELIG FREMGANGSMÅDE TIL KLASSISK ANDESTEG MED SVESKER OG ÆBLER. En helt klassisk andesteg fyldt med svesker og æbler er næsten uimodståelig sådan en juleaften

Nem æblekage med smuldredej

Ellers skær det kolde smør ud i mindre stykker og kom det i en skål, sammen med sukker og mel. Vi havde inviteret børn, svigerbørn og svigermor på andesteg
Andebryst

Andebryst

Læg det med skindsiden nedad på en kold, tør pande, skru op til kraftig varme, og steg i ca. At spise and er meget mere end andesteg
Dansk jul: Langtidsstegt flæskesteg af svinekam

Dansk jul: Langtidsstegt flæskesteg af svinekam

Stil stegen i en kold ovn. Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs og lun rødkål
Brun sovs

Brun sovs

Sovsen kan også få den rette tykkelse ved at bruge meljævning lavet af hvedemel og koldt vand. Flæskestegssovs og sovs til andestegen

År 2016 – tak for et fantastisk godt år!

I løbet af foråret lavede vi fiberriger koldhævede morgenboller med chiafrø, asiatisk rejesuppe ala tum-yum og en smagfuld hjemmelavet rød peberfrugtpesto
Pulled duck burger

Pulled duck burger

Hvis du normalt kan lide klassisk andesteg, greesy burger og sprød rødkåls-æblesalat er jeg sikker på, at du vil give mig ret

Mættende smoothie på mandelmælk

Hæld op i glas og nyd den kold. Andesteg. En rigtig nem og dejlig smoothie når sulten nærmer sig. Start med at komme mandlerne ned i blenderen og dæk dem til med vand (ca 2 dl)

Utraditionel andesteg

100 g koldt smør. 1 kg små asparges kartofler, kogte og pillede. 50 g smør. 50 g hasselnødder, finthakket

Andesteg

Læg stykkerne i en bradepande beklædt med alu-folie og stil dem koldt. Husk frosne ænder skal tø op 2 døgn i køleskab, helst anbragt i en bakke så kødsaften opsamles og ikke drypper på andre madvarer

Andebryststeg med waldorfsalat

Lad skyen koge ind til det halve, og jævn med majsstivelse rørt ud i koldt vand. Si skyen fra andestegen, skum fedtet fra og bring den i kog sammen med hønsebouillon

Vildand

Nu hører vildt hører normalt til den kolde årstid, - måske fordi det skal stege/koge i lang tidmen vi har vel også tid om sommeren