Man laver selvfølgelig de lækreste sprøde kokosmakronermedchokolade. Hvis du vil have dejlig chokolade i bunden af dine kokosmakroner, kan du – når de er afkølede, smelte den mørke chokolade, og smøre lidt i bunden af hver kokosmakron
Valget faldt på kokosmakroner, fordi indholdet af mel i dem i forvejen er meget lavt - det mel, der skal i, erstattede jeg med sigtet speltmel, og resultatet er blevet så godt
Hvis man laver massen og former den til "stænger" eller små "brød", så skal de IKKE bages, men tørres i køleskabet, overtrækkes medchokolade og så bliver de til de dejligste "Bounty"
Smelt chokoladen over vandbad og pynt kokosmakronernes bund medchokoladen og hakkede mandler. Lad chokoladen på kokosmakronerne størkne i køleskabet en halv time før servering
Sunde kokosmakronermed citron. Nøddesnack’sne er fyldt med ristede mandler, havregryn, dadler, peanutbutter og mørk chokolade – helt uden mel, tilsat sukker og smør – og så smager de VIRKELIG godt
Smelt den mørke chokolade over vandbad og dyp de afkølede kokosmakroner i den smeltede chokolade – du kan også fordele chokolademed en teske over kokostoppene