Bland disse med en smule af sukkeret, og kom så alle ingredienser i en gryde. En god (og hurtig) måde at få brugt æggehviderne på, er at bage en omgang lækre kokosmakroner
Det er min erfaring, at enten så elsker man kokostoppe eller kokosmakroner, som de også kaldes – eller også synes man, det er tæt på at være den mest ligegyldige, halvtørre kage, der findes
Sunde kokosmakronermed citron. Nøddesnack’sne er fyldt med ristede mandler, havregryn, dadler, peanutbutter og mørk chokolade – helt uden mel, tilsat sukker og smør – og så smager de VIRKELIG godt
Smelt den mørke chokolade over vandbad og dyp de afkølede kokosmakroner i den smeltede chokolade – du kan også fordele chokolade med en teske over kokostoppene
Opskriften her er medæggehvider og uden smør, og så er jeg glad for at tilføre et syrligt element til mine kager, så der er også kommet lidt citron i denne gang
Kokosmakroner. Man lærer den rette konsistens at kende med tiden, men man skal opnå en konsistens, hvor dejen ligesom smelter ind i sig selv, når man sætter toppe i den