hvedemel. kokosmel. Sigt hvedemel sammen med bagepulver og vend det i massen sammen med mælken. Varm forsigtigt sukker, smør, æg, vaniljesukker og kokosmel op i en gryde under omrøring
flormelis. Smelt kokosolien og lad den køle lidt af. Men mens jeg forberedte bageformen, kvældede kokosfibermelet op, og dejen blev mere fast og minder i farve og konsistens om majsgrød
Smelt smørret ved lav varme og lad det svale. …har jeg bagt en meget lyserød og super nem kage, nemlig en kokoskage med smag af citron og vanilje toppet med den mest lækre, snaskede og utroligt cremede frosting, du overhovedet kan drømme om
Jeg tror ikke jeg har spist en kokoskage siden 80erne, men i dag fik jeg sådan lyst til en. Vilstrups Kokos toppe70 gram flydende margarine 200 gram kokosmel150 gram sukker2 ægTænd ovnen på 180 grader varmluft. 200 gram kokosmel
Kager uden gluten og mælk er dog altid en udfordring, og ofte vanskeligt og faktisk næsten umuligt. Denne var ved at blive gammel, så den var perfekt til kageÆg og sukker piskes hvidt, der går lidt længere tid med rørsukker end med hvidt sukker, men det har mere smag
M. u. m. s. d. e. t. r. n. l. æ. k. a. g. ,. y. p. ø. o. b. å. h. v. i. f. j. F. O. T. L. R. (. 1. 0. ). 2. 4. /. 5. D. Y. S. E. A. B. c. x. 3. 8. -. K. é
F. y. l. d. i. g. k. o. s. a. e. b. t. m. r. h. p. c. f. n. E. v. ø. å. j. D. ,. u. ". S. H. 5. 3. æ. -. L. T. 4. 0. 2. 1. B. K. J. x. 7. O. 8. ½. 9. (. ). U. C. /. P. R. N. I. M. G