Hæld den afkølede olie i dejen og bland det godt sammen. Menmens jeg forberedte bageformen, kvældede kokosfibermelet op, og dejen blev mere fast og minder i farve og konsistens om majsgrød
Vend smørret i æggesnapsen sammen med kokosmel, citronskal og -saft. …har jeg bagt en meget lyserød og super nem kage, nemlig en kokoskage med smag af citron og vanilje toppet med den mest lækre, snaskede og utroligt cremede frosting, du overhovedet kan drømme om
chokodrømmekage, drømmekage, glutenfri kage, kokoskage, sund drømmekage, sund kage. Tilsæt kokosmælk og smeltet kokosolie (som skal være fingertemperatur) og pisk bland det sammen
Blad alle ingredienserne sammen. Det er lige så nemt som en købe kage, men smager bare så godt. Jeg tror ikke jeg har spist en kokoskage siden 80erne, men i dag fik jeg sådan lyst til en
Det kræver konstante eksperimenter og er må jeg erkende - ofte uden succes. Det bliver næsten altid sådant noget raw-food noget, og det er også ok, men