Kokos marcipan opskrifter

Rabarber kokos kage

Rabarber kokos kage

Tilsæt kokos, vanilie og bagepulver, derefter melet og vend marcipan/nøddemassen i. Inde i køkkenet så vi en kage med rabarber, marcipan og chokolade
Kokos/Dadelkugler

Kokos/Dadelkugler

Massen skal minde lidt om marcipan, ikke i farven, men i konsistensen selvom den er noget mere klæg. Kom så dadler, kokosolie og havsalt i blenderen og start den
Lækre kærnemælkshorn med rabarber og marcipan

Lækre kærnemælkshorn med rabarber og marcipan

Rabarberkage med ingefær, hvid chokolade og kokos. Dejen til hornene er lavet med kærnemælk, der gør dem bløde og svampede, og så er de fyldt med syrlige rabarber og en sød marcipan-vaniljeremonce, rullet sammen og til sidst drysset med hakkede mandler
JULE-KONFEKT med marcicpan og kokos

JULE-KONFEKT med marcicpan og kokos

råmarcipanen og kokosmarcipan sammen til en ensartet masse. råmarcipan Odense Marcipan. Selv kokos er noget man tit bruger i sommerkager - når man drømmer sig til en Bounty-ø - synes jer alligevel at kokos også er perfekt til JULE-KONFEKT
Gulerodstoppe med kokos

Gulerodstoppe med kokos

Riv marcipanen groft og bland den med sukker, kokosmel og gulerødder. Det er en skøn lille treat, der skiller sig ud fra den almindelige kokostop
Flødeboller

Flødeboller

Pynt flødebollerne med krymmel, kokos eller andet drys. Alle med marcipanbund og en mørk overtrækschokolade
Æblekage

Æblekage

æg, mel, havregryn, rugbrød smuldret, rørsukker, kokos, smør eller plantemargarine, og måske en rest marcipan revet  i
Fødselsdags Fodboldkager

Fødselsdags Fodboldkager

Den ene som en fodboldbane med en grøn kokosglasur, hvide glasur linjer, flag og en marcipanbold, og den anden som en stor fodbold med hvid og brun glasur, og så den klassiske fødselsdagstekst i grøn

Flødeboller

Jeg lavede en helt simpel flødebolle med kransekagebund, vaniljeskum og pyntede dem med kokos. Tilsæt sukkerhviden til marcipanen lidt efter lidt, til massen er ensartet
Bedste Maries havregrynskugler

Bedste Maries havregrynskugler

Rul dejen til små kugler og rul den i kokos.   125 gram havregryn50 gram smør75 gram sukker25 gram kakao5 spsk kaffe (flydende ikke bønner)50 gram marcipan (eller lidt mandelessens). 100 gram revet kokos. 50 gram marcipan (eller lidt mandelessens). 100 gram revet kokos
Ganache toppe

Ganache toppe

Smelt mørk chokolade og dyp den anden halvdel og drys med det samme med kokos. Rul en pølse på størrelse med en femkrone af marcipanen