Massen skal minde lidt om marcipan, ikke i farven, men i konsistensen selvom den er noget mere klæg. Nu skal massen formes til kugler (eller måske “barer”) som ligges på et stykke bagepapir
Æggehviderne piskes med flormelis, så massen bliver helt stiv. En rigtig dejlig rabarberkage med en god smag af rabarber (selvfølgelig), kokos og marcipan
råmarcipanen og kokosmarcipan sammen til en ensartet masse. råmarcipan Odense Marcipan. Du kan sagtens lave en masse hjerter og have liggende i en tætlukket
Jeg lavede en helt simpel flødebolle med kransekagebund, vaniljeskum og pyntede dem med kokos. Tilsæt sukkerhviden til marcipanen lidt efter lidt, til massen er ensartet
Tilsæt kokosmelet lidt ad gangen. Tag gryden af blusset, og rør marcipanen i. Varm forsigtigt op, mens du hele tiden rører i sukkermassen, til sukkeret er opløst
Og da det er årets første, er det uden marcipan, appelsin, nougat og lignende, men til gengæld dyb karamelsmag, kokos og mørk chokolade som smager igennem her
marcipan, Baileysfyld (som er fundet hos Kinna) og kokos. Rør den kondenserede mælk og kokos sammen til en masse, som du kan forme med hænderne og putte ned i formen