) Server tunmoussen med snittet salat, halverede, kogte æg og masser af lækre rejer. Jeg har dog valgt at lave min egen udgave af deres lækre mousse, da smørmængden godt kan blive lidt overvældende, og jeg foretrækker at bruge tun i vand i stedet for olie, som den originale opskrift foreskriver
Vandet de ligger i skal kasseres. Opskriften her er vist med fokus på at du frit kan vælge om du bruger bønner, kikærter eller linser (en af mine tidligere kursister har også haft gode erfaringer med at bruge frosne, optøede edamame bønner), og at der også er mulighed for at variere de kerner, mandler eller nødder du bruger
Jeg fik en fyldt pandekage + friskskåret salat her til aften, og jeg smurte simpelthen bare bønnecreme ud på den ene halvdel og lagde lidt iceberg, tomat, squash og kogt æg oven på cremen, hvorefter jeg vippede den anden halvdel over
I køkkenet havde hun et køleskab, et gammeldags komfur, et køkkenbord med en for lav vask, og hele køkkenet blev samlet af et vindue med blomster i karmen, hvor vinduet stod på klem når der blev kogt
kartofler, kogte og mosede. De frosneærteroverhældes med kogende vand og moses let. Over hele kloden har populære indiske snacks, chaats, vundet udbredelse
- I gryden du kogte pasta og grønt i, kommes kogevandet du tog fra, op i gryden sammen med. - Start med at sætte en gryde med vandover til pastaen, og få pastaen igang med at koge
i letsaltet vand og hældes til afdrypning i en sigte otg afkøles. Lige inden pastasalten serveres, drysses de sidste friske krydderurter over og halvdelen af radiserne fordeles ovenpå sammen med æggebådene