Kogt vand over frosne ærter opskrifter

Tunmousse med rejer og kold dressing

Tunmousse med rejer og kold dressing

) Server tunmoussen med snittet salat, halverede, kogte æg og masser af lækre rejer. Jeg har dog valgt at lave min egen udgave af deres lækre mousse, da smørmængden godt kan blive lidt overvældende, og jeg foretrækker at bruge tun i vand i stedet for olie, som den originale opskrift foreskriver
Veganske frikadeller aka vegetter – en grundopskrift

Veganske frikadeller aka vegetter – en grundopskrift

Vandet de ligger i skal kasseres. Opskriften her er vist med fokus på at du frit kan vælge om du bruger bønner, kikærter eller linser (en af mine tidligere kursister har også haft gode erfaringer med at bruge frosne, optøede edamame bønner), og at der også er mulighed for at variere de kerner, mandler eller nødder du bruger
Minipizzaer

Minipizzaer

asparges, artiskokker, squash, aubergine, kartoffelsskiver (kogt på forhånd), presset eller finthakket hvidløg, jalapenos, bønner
Fyldte spinatpandekager med bønnecreme

Fyldte spinatpandekager med bønnecreme

Jeg fik en fyldt pandekage + friskskåret salat her til aften, og jeg smurte simpelthen bare bønnecreme ud på den ene halvdel og lagde lidt iceberg, tomat, squash og kogt æg oven på cremen, hvorefter jeg vippede den anden halvdel over
Det moderne liv uden fryser!

Det moderne liv uden fryser!

I køkkenet havde hun et køleskab, et gammeldags komfur, et køkkenbord med en for lav vask, og hele køkkenet blev samlet af et vindue med blomster i karmen, hvor vinduet stod på klem når der blev kogt
Aloo Tikki (indisk kartoffel/ærtesnack)

Aloo Tikki (indisk kartoffel/ærtesnack)

kartofler, kogte og mosede. De frosneærteroverhældes med kogende vand og moses let. Over hele kloden har populære indiske snacks, chaats, vundet udbredelse
Nem ret med laks og pasta.

Nem ret med laks og pasta.

- I gryden du kogte pasta og grønt i, kommes kogevandet du tog fra, op i gryden sammen med. - Start med at sætte en gryde med vandover til pastaen, og få pastaen igang med at koge
Okseragout

Okseragout

Kom ærterne og de kogte kartofler i og kog op. Kom tomatpure, vand, salt og peber i gryden og lad kødet simre i ½ time

Pastasalat med meget mere :-)

i letsaltet vand og hældes til afdrypning i en sigte otg afkøles. Lige inden pastasalten serveres, drysses de sidste friske krydderurter over og halvdelen af radiserne fordeles ovenpå sammen med æggebådene