Kogt tunge opskrifter

Fyldig salat med tun

Fyldig salat med tun

Skær de kogte æg i halve eller kvarte. Har du en rest kogte nye kartofler er de også fine at komme i skålen
Suveræn mandesalat med Tun og Mozzarella

Suveræn mandesalat med Tun og Mozzarella

Hvis du vil have mere power i salaten, så prøv med 2 æg (kogt i 6 min. Det sker slet ikke så sjældent endda, at fruen ønsker mere salat på middagsbordet
Lækker frokostsalat med skyr, grønsager, æg og tun

Lækker frokostsalat med skyr, grønsager, æg og tun

2 æg kogt ”smilende”. Varm op til det damper ud under låget, skru helt ned for varmen og lad æggene koge ca 4 min til blødkogte, 6 min til smilende og 8 min til 11 g. 2 æg kogt ”smilende”
Salat med æg & tun

Salat med æg & tun

En salat med tun og kogte æg, var dog lige i skabet. I aften skulle maden være nem. Vi var hjemme fra træning lidt i otte - og så orker man altså bare ikke det store
Thaisuppe med tun og mangosalat

Thaisuppe med tun og mangosalat

Det der gør denne suppe specielt god, er at der både er kogte og friske grøntsager i, så man får både noget blødt og noget sprødt og knasende at tygge på

Kold pastasalat med tun

Bland den kogte pasta i, når den er blevet kold. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Pres tunen fri for væde, og kom den i en skål
Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Jeg kan godt lide dem med kogte kartofler eller ris og en hollandaisesauce, der er smagt til med citron
Røsti

Røsti

Rå eller kogte kartofler, der rives og bliver stegt – eller bagt. Så er det ud af fjerene og op og komme i gang med dagen
Tunmousse med rejer og kold dressing

Tunmousse med rejer og kold dressing

) Server tunmoussen med snittet salat, halverede, kogte æg og masser af lækre rejer. Hårdkogte æg (ca. Kog æggene, så de er hårdkogte
Svinemørbrad med sommerrisotto

Svinemørbrad med sommerrisotto

20-25 minutters tid indtil risene er kogt næste la dente. Det er kæresten som har bestemt menuen i aften og det er derfor ikke så underligt, at den så står på risotto
Fyldte kyllingebryster i tomatsauce

Fyldte kyllingebryster i tomatsauce

Igår fik vi kogt macaroni, da det er vores favorit. Ja, det var meningen at aftensmaden i går skulle være nem at komme omkring, da Oskar og jeg havde været på besøg hos min kollega Merete
Faster Inges uovertrufne tunmousse

Faster Inges uovertrufne tunmousse

Blend tunen (uden vand) sammen med løg og det hårdkogte æg. 1 æg kogt i 8 min. Lad moussen stå på køl og sætte sig i 3-4 timer, før du pynter den med asparges, rejer, hårdkogte æg, dild eller karse. 1 æg kogt i 8 min
Røstihapsere med røget laks, dildcreme og hjemmebagt surdejsflute

Røstihapsere med røget laks, dildcreme og hjemmebagt surdejsflute

Jeg havde egentlig overvejet at lave både en slags pandekager eller madmuffins som tilbehør, men jeg er vild med røstikartoflerne og fik lyst til at se, om det kunne lade sig gøre at lave dem med en rest kogte kartofler i stedet for at bruge rå, revne kartofler
Vitello tonnato

Vitello tonnato

2 kogte æggeblommer. 6) Dræn tunen og kom den op i en blender sammen med kogte æggeblommer, ansjoser, kapers, olie, citronsaft og 2-3 spsk af lagen. 2 kogte æggeblommer