Serveres til den kogte røgede skinke, salat og passer af sennep. Røgetskinke. Da kæresten så skinken komme ud af fryseren havde han allerede bestemt tilbehøret
3 store kolde kogte eller ovnstegte kartofler i tern. 250-300 g koldt røget kød, jeg brugte en rest kogtkoldrøget kalkunfilet (hamburgryg, skinke, kylling) i tern. 3 store kolde kogte eller ovnstegte kartofler i tern. 250-300 g koldt røget kød, jeg brugte en rest kogtkoldrøget kalkunfilet (hamburgryg, skinke, kylling) i tern
Manden i huset var til fisk, så han kom også røget makrel i sin samt en håndfuld kogt spaghetti. Den store knægt var til det stærke, så her røg der – ikke røget makrel, det sker ikke
Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Imens skæres skinken i små tern/strimler og steges lidt i en pande sammen med smørret. Det må gerne stå og simre lidt, så smørret trækker smag til sig fra skinken
Så forskellige fødevarer som croquetter af kød og grøntsager, kogte æg og boller (fx med enten rosiner eller æble – ”oliebollen” og ”appelflappen”) tilberedes også i friture