Når vandet er kogt fra kyllingen tilsættes grøntsagerne. Derfor var jeg ikke længe om at beslutte mig for at deltage i den niende runde af madbloggerudfordringen, der i alt sin enkelthed går ud på at kreere alt-i-en –> Altså at lave et helt måltid i en enkelt gryde/pande/wok/stegeso – you name it
Når du er færdig med din tærtedej, kan du putte hvad som helst i den, porrer, blomkål, laks, helt som du har lyst til, men i denne version har vi valgt broccoli, skinke og bacon
Æggekage i ovn – Når jeg laver æggekage i ovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen i mindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Når blomkålen i gryden er kogt mør, hældes fløden fra (gem den). En anden god ost kan selvfølgelig også bruges, eller hvis du bare vil have den rene blomkålsmag, så undlad ostenhelt
Skær de valgte grøntsager i små terninger og del blomkålog broccolii i små buketter. Du kan vælge hvidkål, blomkål, savojkål, blomkål, broccoli, rosenkål, kartofler, gulerødder, pastinakker, tomater, fennikel etc
Bland det hele sammen uden at ælte for meget – det skal samle sig til en fast og flot dej. Hæld forsigtigt æggestanden ved – har du lidt ost, kan du rive det over tærten her til sidst inden bagning