Kogt andelår opskrifter

Langtidsstegte andelår med appelsin, ingefær og portvin

Langtidsstegte andelår med appelsin, ingefær og portvin

Som tilbehør fik vi gulerodsstave kogt lige næsten møre og ovnkartofler. Vi lavede andelår i lørdags – langtidsstegte og med smag fra kardemomme, allehånde, ingefær, appelsin og et skvæt portvin
Julekylling med appelsin, allehånde og kardemomme

Julekylling med appelsin, allehånde og kardemomme

Som tilbehør brugte vi en rest kogte kartofler, skåret i småstykker, dryppet med olivenolie, salt og peber, blandet med hvidløgsskiver og et par laurbærblade og brunet i ovnen i en halv times tid – de kunne sagtens stå ved siden af kyllingen
Fond til andesaucen

Fond til andesaucen

Du får en forsmag på julen og kan nyde duften og endda spise de lækre sønderkogteandelår bagefter. I aftes kogte jeg en fond til andesaucen og puttede i fryseren

Ande Confit - Confit de Canard

Især Pommes Fondants kogt møre i Andefedt er klasse. Fordel andelårene rundt i gryden med skindet ned, dæk nu med andefedt og tænd gryden

And i marokkansk forklædning

Derudover fik vi også lidt couscous der var blevet kogt op med lidt kardemomme, nellike og frisk ingefær
And med græskarpuré, sauce og sovs

And med græskarpuré, sauce og sovs

konsistensen med lidt af vandet, grøntsagerne har kogt i. Når andelårene er blevet gyldne, tilsættes lidt andefond og der lægges låg på panden
Duck au vin

Duck au vin

Serveres med kogte ris og friske rosenkål og gulerødder. Der er tilbud på andelår i vistnok samtlige supermarkeder lige nu

Julekalender Juleaften

sammenkogt ret dagen efter. Brun andelår,. julemad også fryses- også kogte kartofler. 1 andelår (fra frost). 1 andelår
And i klementiner

And i klementiner

Server retten med for eksempel en hvidkålssalat(se opskrift her på bloggen), kogte kartofler eller ris eller friskt bagt brød(se opskrift her på bloggen)

Ragout på andelår

Tag lårene og de kogte grøntsager op, skum for fedt, og hæld grøntsagsternene i. Tør de optøede andelår af

Confit de Canard

Så er der sikkert nogen der undrer sig over, hvordan den relativt fede and kogt i andefedt kan betragtes som helsemad