Vand + salt - Til kogningaf hvidkålen. Nogle mener den er for "bitter" i smagen, personligt synes jeg den er dejlig saftig i forhold til mange andre kåltyper - grønkål, savoykål og endda broccoli
Jeg er i den grad blevet fan af qionoa og dens konsistens i salater. Sammen med mango, lilla spidskål, de lidt syrlige blåbær (eller hindbær), samt en lækker limedressing med soya og Grillkrydderiet fra Nordisk Tang, får du en helt unik smagsoplevelse
Sammen med mango, lilla spidskål, de lidt syrlige blåbær (eller hindbær), samt en lækker limedressing med soya og Grillkrydderiet fra Nordisk Tang, får du en helt unik smagsoplevelse grundet dens indhold af røget chili og tang
Det var ret sjovt at prøve at lave noget hvor opskriften både krævede soignering (det vidste jeg ikke, at man kaldte det, når man gør kødet klar), blancering (jeg har nu lært forskellen på det og kogning i meget kort tid i letsaltet vand) og sidst med ikke mindst sprængning af andebryst
Desværre kender jeg ikke målet inden iblødsætning og kogning, men mængden er dog heller ikke vigtig. Krydderier kan give både varme og skarphed afhængigtaf, hvad man ønsker