Jeg ved ikke, om det var mit lille kiks i kogetiden eller det faktum, at vi mere er til stegt end kogt kylling herhjemme, men retten var altså lidt tam i smagen
Kogetiden i diverse opskrifter (incl. Jeg har valgt at kalde denne seitan for “a la kylling”, ikke fordi den smager af kylling, men fordi den kan bruges som kyllingefilet
Kogetiden passer med ovntiden. Paleolivets kylling i indisk sovs. Fordel kyllingelårene ovenpå. 6 hele kyllingelår. Hæld sovsen over kyllingefadet og sæt det i ovnen i 45 min. 6 hele kyllingelår
Ser man bort fra risenes kogetid, tager retten ikke meget længere end 20 minutter at tilberede. 4 kyllingefileter. 3) Vend kyllingefileterne i citron/honning marinaden, og steg dem på en varm grillpande. 5) Servèr kyllingen på risen og top med den friskrevet citronskal 4 personer. 4 kyllingefileter
hakket kylling. Form to krebinetter af kyllingekødet og krydr med salt og peber. Kyllingekrebinetter med Pastagratin og Squashsalat til 2 personer. Tilsæt porrer, når der er 5 min tilbage af kogetiden
Følg pakkens anvisning om kogetid og mængder vand/salt. Kyllingefileter med tomat & cremefraiche. (Kyllingerne uden tomat-topping, der også ses på billederne er blot drysset med lidt grill-krydderi)
af kyllingfillet i tern, spaghetti, chili, krydderier og hakkede tomater. Det er også meget vigtigt, at man kun liiige steger kyllingen brun, den skal være meget rå når man skære den i tern og koger dem med resten
Husk også at få din pasta i gryden på et passende tidspunkt – det skal nok være inden chorizoen kommer på panden alt efter hvor lang kogetid din type pasta har
Det afhænger af, hvilken type ris, du bruger - se kogetiden på pakken. Her er en skøn risret med god smag af karry, dertil serveret kylling svøb i sprød parma