Banankage – Ren 80’er style. Banankage – Kan du huske 80’ernes store kagehype – det kan jeg nemlig. Du kan finde opskriten på 80’ernes topkage hit ved at klikke på indledende link eller billedet af banankage til højre
Sovsen holder koteletterne møre og saftige, og der skal ikke gøres et kæmpe arbejde i køkkenet. Skinkestangen er et godt valg, hvis man ønsker at bruge sine rester i køleskabet, og så får den altså bare altid smilet frem hos gæsterne
Opskriften er hentet frakogebogenModerne Mamma i en fart – et must i ethvert wanabee italiano køkken Jeg har tilpasset opskriften med hjemmelavede pastaplader, det er bare så meget mere lækkert med helt frisk pasta, fremfor noget pasta fra køledisken lavet for flere uger siden …
Den engelske kogebogsforfatter Elisabeth David gjorde også sit. Lige plukket fra planten. Jeg husker tydeligt den første gang, jeg satte tænderne i en solmoden tomat
Opskriften er med inspiration fra Carluccios kogebog om pasta, som du kan læse mere om Carluccio. Og pænt ser det ud – specielt, når man prikker hul på herlighederne, og æggeblommen flyder ud og blander sig med saucen
, smagsprøver fra bl. Selv discountbutikkerne er kommet med på vognen. Den første veganske kogebog, jeg lånte på biblioteket, var uden billeder og vist nok fra70’erne, og der var ikke en eneste vegansk restaurant i København. 11, og senere solgte jeg min nyeste kogebog Veganske fristelser og snakkede med folk. Der var -20 % på alle Astrid og abernes produkter, -20 % på økologisk frugt og grønt, plantemælk fra Naturli’ til 10 kr
Gyldendals store kogebog henvender sig til taberne, som ikke kan koge et æg, men også til dem, som tør kaste sig ud i mere avancerede kulinariske oplevelser