Tomatsaften(som i forvejen er afmålt og blandet med boullion, så væskemængden passer, som angivet for pågældenderis) og boullionen røres sammen med krydderierne
Sæt risene til at koge, som anvist på pakken. Jeg smed også nogle nigella-frø ovenpå, hvis smag jeg holder meget af (det er de frø, man finder ovenpåtyrkisk brød)
Start med at koge din bulgur efter anvisningen på pakken. Imens det koger skæres tomat, agurk, rødløg, forårsløg og oliven i tern og persille og mynte hakkes fint
græsk/tyrkisk yoghurt 10%). 11 spsk frisk ingefær, fintrevet ca. 12 dl tomat passata (købes på dåse eller flaske). 1Ris. 1Friskhakket persille eller koriander. 1Kom posen på køl i min. Steg det hele under omrøring i 2-3 minutter (hvis varmen er for høj / det begynder at koge, vil saucen skille pga. 1Tilsæt madlavningsfløde og lad det hele koge igennem i ca. 1Server med ris, nødder, naanbrød og yoghurt
Når det koger tilsætter du mælken med maizenaen i. Jeg har ingen anelse hvordan tyrkiskrisbudding skal smage men prøvede mig frem ud fra en opskrift jeg fandt på myturkishkitchen bloggen
Rør bønner og tomatsuppe i, og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. Svampebygotto Bygotto er en risotto kogt på perlebyg i stedet for påris