Hvis du får fiskehandleren til at hjælpe dig med at flå og fileterer fiskene, så husk at få skrog, finner og skind med dig hjem, da du skal bruge det til kogelage
Hvidvin og de grofthakkede grøntsager tilsættes – nu skal suppen stå og småkoge i ca. Salt. Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger
Læg låg på gryden og lad fonden koge en times tid. Smag til med lidt salt og peber. Jeg fryser altid tomme reje-, hummer- og krabbeskaller og selvom de allerede har været kogt, så afgiver de stadig fantastisk meget smag
For at give retten lidt knas kan du tage at par kartofler fra, inden du koger dem. Salt. Allerede når jomfruhummerne rammer grillen begynder det at dufte intet mindre end fantastisk
Bring vand i kog og når det koger blancheres asparges i vandet ca. Salt og peber. Hummerkødet spiller rigtig godt sammen med de lækre sprøde solsikkeskud, ærteskud og brøndkarse og suppleres med lidt fedme fra smør og parmesan
Nu må den ikke koge da den ellers skiller. Når saucen er lige ved at være klar steges jomfruhummerhalerne et minuts tid på ryggen, sluk for blusset, smid en klat smør på panden og lad dem få lidt eftervarme mens du anretter
Sæt sauterpanden tilbage på det varme plus og rør kontinuerlig til blandingen koger og tykner. Tilsæt fløde, persille og hummerkød under omrøring og smag til med salt og peber