S. å. e. r. d. t. i. g. n. b. l. v. f. o. a. p. æ. k. s. ". M. A. G. T. I. D. -. y. m. u. ,. h. z. /. j. ø. 2. 0. 1. 4. H. é. R. V. B. 3. L. (. ). c. F
Pasta med ragù af knurhane. Vi brugte knurhane (ikke så tit, man får den fisk serveret i Danmark – jeg måtte faktisk lige slå op, hvad den overhovedet hed på dansk), men du kan også bruge rødfisk, som er lige så god eller endnu bedre i denne ret
fjæsing eller knurhane). Rist græskarkerne på en tør varm pande, til de er gyldne. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne på panden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut og kog op
Heldampet knurhane med krydrede jasminris 4 personer. Print This Post. Rugmelspaneret fiskefilet smager bare dejligt, og blomkålen med de ristede sesamfrø smager godt til stegt fisk
Knurhane på grill med tomatsauce. Print This Post. Billigt, velsmagende urtesalt. Brug hvad du har af krydderurter, toppen af grøntsager sammen med lidt lime- eller citronskal og salt