K. n. o. l. d. s. e. r. i. u. p. k. a. t. v. g. E. å. f. m. æ. j. V. ø. S. b. ,. h. C. -. B. 6. O. 3. 4. I. (. ). 1. ½. 7. y. c. 5. 0. F. H. 2. L. P. T. n l
Ristede knoldselleri med rabarber og timian. ca 400 gram knoldselleri. 1) Knoldselleri skrælles og skære i små tern af 1x1 cm. ca 400 gram knoldselleri
1 knoldselleri. 1) Skræl knoldsellerien og skær den i mindre tern. 2) Bland 2 spsk olivenolie, 2 spsk æblecidereddike, salt og peber og vend knoldselleriternene heri og kom over i et ildfast fad. 7) Gør knoldselleri og æblekompot færdig imens. 8) Mens lammekødet hviler, bages knoldsellerien i ovnen ved 190 grader i ca. 1/4 af knoldsellerien til kompot. 1 knoldselleri
Det er helt vildt så meget smag man kan proppe i en lækker veggieburger. Mængderne og indholdet er blot idéer til hvad du kan bruge, så lad dig endelig ikke begrænse af, hvad jeg har brugt
Linserne blandes med finthakket porre, revet knoldselleri samt alle krydderierne og melet. 200 gram fintrevet knoldselleri. 200 gram fintrevet knoldselleri
Ristede knoldselleri med rabarber og timian. ca 400 gram knoldselleri. 1) Knoldselleri skrælles og skære i små tern af 1x1 cm. ca 400 gram knoldselleri
Faktisk kan man lave fritter af mange grøntsager, eksempelvis sød kartoffel, pastinak, persillerod, rødbeder eller knoldselleri og det kan være lækkert med en hjemmelavet aioli til
150 knoldselleri. 150 knoldselleri. I morgen til Oskars fødselsdag kommer vores familie til frokost, da er det bedste tidspunkt på dagen for den lille fødselar