Burgeren samles med knoldselleri som burger bolle og så er det ellers bare at fylde på efter behag. 1 knoldselleri. Knoldsellerien skrælles og skæres i 8 skiver, som brunes af ved mellem varme på en pande med olivenolie og salt – dette tager ca. kødet formes til 4 bøffer som markeres med en kniv, som en hakkebøf – krydres med salt og peber og steges på en pande i ca 2-3 min på hver side eller til ønsket tilberedning. 1 knoldselleri
Skønne grøntsagsbøffer lavet på knoldselleri og quinoa. Knoldselleri er ligesom de andre danske rodfrugter, i sæson det meste af vinterhalvåret – fra august til januar
½ knoldselleri. Imens skrælles knoldsellerien og skæres i mindre stykker. Steg dem på en varm pande i lidt olie, indtil knoldsellerien er mør, det tager ca
4 tournedos eller oksebøffer. 1 knoldselleri plus lidt af kogevandet. 5) Varm en pande godt op og steg bøfferne på den meget varme pande - 3-4 minutter på hver side alt efter tykkelse og hvordan man kan li sin bøf. 6) Tag bøfferne af panden og lad dem hvile under et stykke stanniol i ca. 10) Portionsanret med bøfferne placeret oven på sellerimosen og top med svampe. 1 knoldselleri
Disse bøffer er lækre og nemme, og så fungerer de rigtig godt i en burger. 400 g knoldselleri. Form farsen til 8-9 bøffer og steg dem på panden i olie ved middel varme. 400 g knoldselleri
Kanin / Rødløg / Knoldselleri / Hokaido. Så spiser vi kaninen mens bøfferne bliver færdige i ovnen. Ristede kanin anrettet på bund af smørbrunet knoldselleri, rødløgskompot samt hokaido
Skræl knoldselleri og skær den i stave efter ønsket størrelse. 1/2 knoldselleri. Lav 2 bøffer ud af kyllingfarsen og krydr med salt og peber så de er klar til senere. Steg bøfferne på en varm pande i 3-5 min. 1/2 knoldselleri. Lav 2 bøffer ud af kyllingfarsen og krydr med salt og peber så de er klar til senere
Skær kartoflerne og knoldsellerien i mindre stykker og kog dem møre for sig. Visse mennesker kan godt blive skeptiske når de hører ordet 'rødbedebøffer' - og det forstår vi godt
Dette trick kan bruges både til farsbrød med okse og svinekød, frikadeller, forlorenhare, kødboller i ovnen, bøffer, sammenkogte retter, kødsovs, lasagne osv
tyksteg, knoldselleri, rødvin og råstegte gulerødder. 1 hel knoldselleri. 800 g (4x200) tykstegs bøffer - eller mere hvis man ønsker. 1 hel knoldselleri. 800 g (4x200) tykstegs bøffer - eller mere hvis man ønsker
Tilbage til bøfferne, der altså fik et lidt andet indhold end den oprindelig opskrift fra Alt for Damerne, jeg hverken kæresten eller jeg er begejstret for knoldselleri