1 knoldselleri. 1) Skræl knoldsellerien og skær den i mindre tern. 2) Bland 2 spsk olivenolie, 2 spsk æblecidereddike, salt og peber og vend knoldselleriternene heri og kom over i et ildfast fad. 7) Gør knoldselleri og æblekompot færdig imens. 8) Mens lammekødet hviler, bages knoldsellerien i ovnen ved 190 grader i ca. 1/4 af knoldsellerien til kompot. 1 knoldselleri
Jeg kan anbefale kartoffelrøsti med avocado og laks / Asiatisk rejecocktail med avocadocreme, mango og kokos / Friske figner med mozzarella og balsamico / Bagtknoldselleri med gedeost og honning
pastinakker, persillerod, jordskokker, knoldselleri, gulerødder eller skorzonerrødder. Vend først de bagte rodfrugter i dejen og herefter i de knuste cornflakes, rasp eller sesamfrø
søde kartofler, knoldselleri og almindelige kartofler. Bagte og krydrede kikærter, tortillachips, oliven med hvidløg, guacamole, friske asparges og grissini