En fantastisk middag - og bøfelskere vil føle at de er kommet i himlen. Det vil sige en ordentlig bøf, noget godt smør og en rund trøffelolie af høj kvalitet
Selv om jeg har en svaghed for bøf bearnaise, flæskesteg med brun sovs og andre klassikere, så har jeg tit en uimodståelig trang til at servere de klassiske favoritter i lidt andre forklædninger
Til sidst er pomfritterne byttet ud med ovnbagte rodfrugter af gulerod, pastinak og knoldselleri. Bøfferne består af magert oksekød med 3-6 % fedt. Den ost som ligger på bøffen er også en light udgave med 13 % fedt
Knoldsellerien skæres i mindre tern og koges møre i fløde, salt og peber. Imens bøffen gøres klar til at komme på en godt varm pande, varmes en anden pande op med en spsk
Tilbage til bøfferne, der altså fik et lidt andet indhold end den oprindelig opskrift fra Alt for Damerne, jeg hverken kæresten eller jeg er begejstret for knoldselleri
Det var første gang jeg prøvede at lave fritter af knoldselleri, og det er bestemt ikke sidste gang. Jeg elsker at fylde dem, men de smager også fantastisk grillede, hvor de kan fungere som en bøf i en burger med pesto og sprød salat