Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Knækbrød med kerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemt og hurtigt at lave. Opskrift1,5 dl hvedemel1,5 dl grahamsmel1 tsk bagepulver1 tsk salt2 dl femkornsblanding1 dl solsikkekerner1 spsk olie 2,5 dl vandBland de tørre ingredienser sammen og tilsæt olie og vand
Måske andre derude også kunne få glæde af den gode opskrift (som jeg desværre ikke ved hvor oprindeligt stammer fra da jeg har fået den af min far som har fået den af en ven som har fået den af
Jeg har ofte før i tiden enten nydt en frugtstang fra Castus, et æble, gulerodssnacks eller nogle hjemmelavet knækbrød, men synes stadig der manglede noget som også var lækkert og gav en god mæthedsfornemmelse
Den anden er lavet med et fyld, der knaser (grundet knust knækbrød), med smag af appelsin og kanel. Jeg har længe reklameret med denne herlige opskrift på min Facebookside, men det er lidt med vilje, at mine is-opskrifter først kommer på bloggen nu