Knækbrødmedkerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemt og hurtigt at lave. Hvis de skal være "luksus", kan de pensles med æg, drysses med parmesanost og ens yndlings kerner (fx græskar eller solsikke) inden bagning
Og en aften da jeg rutinemæssigt stod og rørte dejen, fik jeg den ide, at spare lidt på olien og bruge lidt grahamsmel som erstatning for noget af hvedemelet
De her knækbrød er selvfølgelig også tørre, som knækbrød nu er – men jeg synes at kernerne giver det noget mere bid og smag, og så kan man fx forsøge sig med lidt mørk chokolade blandet i dejen – eller kommet ovenpå
Jeg har her brugt sesamfrø, solsikkekerner, fuldkornsspeltmel og fuldkornsdurum, men du kan sådan set bruge lige de kerner/frø og meltyper, du har lyst til
Alle kernerne er også super sunde og hjælper mig med at holde min mave glad. Denne gang har jeg valgt at bage knækbrødmedpeanutmel og de er blevet rigtig gode, sprøde, lækre og smager så dejligt
Knækbrød er noget af det bedste jeg ved, især det hjemmebagt med smør på. Dog kan man altid rede det med en brødrister hvis det er til den lidt for fugtige side
Lidl har et virkelig bredt udvalg når det kommer til økologiske varer, det gælder også meltyper, korn og kerner, så du kan nemt variere knækbrødenemed dine egne favoritkerner
Eller knækbrød eller bolle m. Jeg er ved at eksperimentere med forskellige hjemmelavede slags, og der kommer selvfølgelig opskrifter, når de er godkendt af mine skarpe og kritiske dommere herhjemme