★★★★ - middag. Denne menyen passer best på høsten eller vinteren og er den perfekte nyttårsmeny. Sashimi av norsk laks med musserende i glasset ♫Indrefilet av rein fra Røros med nydelig tilbehør og fransk bordeaux ♫Panna cotta, som smelter på tungen med en fløyelsmyk multepuré ♫
Det franske bistro køkken der serveres er lige mad efter min smag. Blandt forretterne kan den hjemmegravad laks der er så dejlig blød og velsmagende anbefales
Carte BlancheHos Restaurant Carte Blanche på Østerbro er omdrejningspunktet retter fra det klassiskefranske brasserie køkken lavet fra bunden og serveret til ganske rimelige priser
Jeg faldt for NYC. inden jeg overhovedet havde været der – jeg havde til gengæld set Sex and the. City (mange gange) og var helt sikker på at det måtte være det bedste sted i
Tjeneren gav sig god tid til at forklare menukortet som er varriende i det franske bistro køkken, alt lige fra hjemme gravad laks, muslinger, carpaccio og en af specialiteterne blandt forretterne er de hvidløgsstegte snegle
Forretter, Frokostretter 4 store skiver selleri på ca. croque monsieur på den sunde og lækre måde . . Croque monsieur er en klassisk fransk ret med skinke på hvidt brød, dækket med bechamelsovs med ost og grillet – gisp