Klassiske forretter opskrifter

Fødselsdags Fodboldkager

Fødselsdags Fodboldkager

Den ene som en fodboldbane med en grøn kokosglasur, hvide glasur linjer, flag og en marcipanbold, og den anden som en stor fodbold med hvid og brun glasur, og så den klassiske fødselsdagstekst i grøn
Tunmousse – En ren retro opskrift

Tunmousse – En ren retro opskrift

Med LCHF som livstil, er der god mulighed for at dykke ned i de klassiske retro-opskrifter. Vi fejrede nytårsaften i gode venners lag og skulle i år medbringe forretten
Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

I den klassiske udgave, så laver man en opbagt sovs. Efter det gode sommervejr er kommet tilbage, så blev det til at der skulle grilles nogle kyllinger på roterende spyd
Det veganske New York

Det veganske New York

Alt fra de klassiske nødder og chokoladedrys til de mere eksotiske skumfidus-creme, chocolate hot fudge, noget kanelknas og, og, og… der var så mange forskellige ting, at det var svært at vælge
Rejecocktail

Rejecocktail

Rejecocktail – Den klassiske rejecocktail består af icebergsalat, en rød dressing a la thousand-iceland-dressing og – naturligvis – rejer lagt i lag og pyntet med tomat, citron, dild og måske lidt kaviar
From Italy with love....

From Italy with love....

Bruschetta er generelt en af mine yndlings forretter. Med fare for at gentage mig selv, så vil jeg gerne hylde det italienske køkken
Oliventapenade med kapers

Oliventapenade med kapers

Af de tre dips, vi havde på bordet, var det nok den mest klassiske og uden tvivl den simpleste og hurtigst lavede
Tarteletter med asparges

Tarteletter med asparges

Efter at have været en særdeles bedstemor-agtig ret, har jeg de seneste par år fået øje på det hyggelige i at spise tarteletter
En lækker græsk snack

En lækker græsk snack

I påsken nød vi en rigtig lækker lammekølle, og vi nød at have fri til at lave mad og ikke mindst tid til, at nyde den
På fisken igen igen!

På fisken igen igen!

På fisken kan man gå flere veje enten dagens 3 retters menu som i stedet for den klassiske forret, hovedret og dessert er lavet som forret, mellem ret, hovedret eller a la carté. Vi gik a la carté og istedet for forret og hovedret tog vi i stedet for 3 forretter som deling, det er jo mandag

En aften på Svinkløv Badehotel

Dette ikoniske badehotel i det nordjyske lidt uden for Fjerritslev er ramme om en del af den danske kulturarv vi sjældent ser, det er ligesom at træde ind i et Skagensmaleri, lige der ved strandbreden på toppen af klitten ligger Svinkløv badehotel og troner frem som så det ud i 1800 tallet med den tidlige aftensol og udsigten over det skummende vesterhav
Rosenkålssalat

Rosenkålssalat

Rosenkål er en klassisk haderet. Jeg har nu aldrig hadet dem, min far var god til aldrig at overkoge dem