Start med at gøre kyllingen klar - fjern eventuel indmad. Det bedste er nu, at jeg i dag anvender vandet som kyllingen og grøntsagerne er kogt i, til en fantastisk, sund og nærende hønsekødssuppe (eller kyllingesuppe)
Gør imens grøntsagerne klar ved at snitte hvidkålen groft – ikke stokken – skrælle selleri, gulerødder og kartofler, og skære dem i chunky stykker og skære porren i tykke skiver
Herefter gøres grøntsagerne klar. At jeg deler opskriften på min mors kyllingesuppe med jer, er som at dele ud af arvesølvet - men absolut på den gode måde
o) Alle grøntsagerne er klar til at komme på panden Det hele står og hygger sig lidt i grydenKlar til servering, som I kan se mangler der tortillachips i min skål, men jeg bryder mig ikke så meget om at de bliver bløde så dem plejer jeg at spise ved siden af
Pil skroget ud af suppen og si alt suppegrønt fra så du udelukkende har en klar suppe. Resten af suppen kan sagtens gemmes til en omgang kyllingesuppe eller risotto for den sags skyld