Kiksebund digestive mousse opskrifter

Rabarbercheesecake.

Rabarbercheesecake.

Rør det sammen til det er helt homogent og hæld det ud over kiksebunden. Digestive-kiks. Mousse. Rist mandlerne på en tør pande og hak dem i minihakkeren sammen med Digestive

Kage a la cheesecake med hindbær og lakrids.

Fordel herefter hindbærmoussen på den kolde kiksebund. Kiksebund. Kom Digestive kiks i en frysepose, og knus dem til fine krummer ved at bruge en kagerulle eller kom kiksene i en foodprocessor
Cheesecake m. blåbærmousse og -glaze

Cheesecake m. blåbærmousse og -glaze

Kiksebund. Jeg brugte i denne omgang blåbær til kagens mousse og glaze, men ALLE bær kan bruges, især brombær og hindbær kan anbefales
Cheesecake m. jordbær

Cheesecake m. jordbær

Rør det sammen til det er helt homogent og hæld det ud over kiksebunden. grofthakket hvid chokoladeRist mandlerne på en tør pande og hak dem i minihakkeren sammen med Digestive

Valentinskager – Happy Valentine!

Frigør dem fra formene, og sæt dem ned i formene igen, hvor moussen vil komme i senere. Først, når ganache-indlægene er frosne, laves moussen
Chokolade skildpadde cheesecake

Chokolade skildpadde cheesecake

Da jeg en dag handlede i Aldi, så jeg en pakke hasselnøddekiks med cremefyld, og fik den ide, at de skulle bruges som kiksebund i en cheesecake
Hyldeblomst & Hvid Chokolade Cheesecake

Hyldeblomst & Hvid Chokolade Cheesecake

Brugte mindre chokolade men til gengæld lidt brun farin i kiksebunden. Mousse. Mousse. Rør mascarpone og moussen godt sammen ved håndkraft og pisk eventuelt et minut til sidst, hvis du synes massen er for flydende
Key Lime Pie med Chokolade

Key Lime Pie med Chokolade

digestive kiks. Jeg har aldrig før smagt en lime pie, men jeg er klart en fan, den frisk og fede mousse står super godt til den lækre, søde chokoladebund, og selv om vi var mildest talt mætte, var der ingen der ikke spiste to stykker

Cheesecake med hindbærmousse og lakridsgelé

Fordel herefter hindbærmoussen på den kolde kiksebund. Stil kiksebunden i køleskabet i ca. Kom Digestive kiks i en frysepose, og knus dem til fine krummer ved at bruge en kagerulle eller kom kiksene i en foodprocessor