Kikse bund opskrifter

{ Fudgy S'more } kiks, chokolade og fluff

{ Fudgy S'more } kiks, chokolade og fluff

Hældes over kiksebunden. Smadre kiksene og bland dem samme med sukkeret og smeltet smør. Bund. Kiksenekøres godt sammen, og presses sammen i et ildfast fad, som er beklædt med bagepapir
Fabulous Cheesecake

Fabulous Cheesecake

Fordel over kiksebunden og lad cheesecaken stå på køl i minimum par timer eller natten over (det er vigtigt for smag og konsistens, at den når at køle helt ned igen)
Den nemmeste ostekage

Den nemmeste ostekage

Knus kiksene i så små stykker som muligt. Kom dem op i en springform og pres dem sammen til en så fast bund som muligt
Blåbær cheesecake

Blåbær cheesecake

Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
OREO cheesecake (no-bake)

OREO cheesecake (no-bake)

Bunden. Kom bundmassen ned i springformen med et lag bagepapir i bunden. Mas med en ske massen ned til en jævn bund og kom den på køl
Sund cheesecake med skyr

Sund cheesecake med skyr

Stænk LIDT vand på kiksene. Bund. Bund. Hæld dernæst skyrmassen overpå kiksrbunden. Bund. Sund cheesecake med skyr
Cheesecake m. vanilje og chokolade.

Cheesecake m. vanilje og chokolade.

Bund. Kom bagepapir i bunden af en springform og mas det godt fast. Kom bunden i fryseren. Hæld det ud over bunden, bank kagen et par gange i bordet så det fordeler sig jævnt og sæt den på køl
Sukkerfri “sund” skyrkage

Sukkerfri “sund” skyrkage

Smelt smøret og knus kiksene rimelig fint (jeg kommer dem i en frysepose og tæsker dem med en kagerulle)
Kage med hindbærmousse

Kage med hindbærmousse

Knus kiksene til helt fint smulder og bland med det smeltede smør. Lad formen stå koldt i køleskabet i cirka en halv time, til bunden er fast
Nem cheesecake opskrift

Nem cheesecake opskrift

Kiksene skal ikke være for fine, hvis man kan lide en sprød bund. Kom kiksene i en foodprocessor, eller i en pose og giv dem nogle tæsk
Lagkage med bær og lemoncurd

Lagkage med bær og lemoncurd

Smør lemoncurd på den nederste bund og knus Bastogne kiksene udover. Skil lagkagebundene ad. Smør et tykt lag af bær-skummet udover og læg en bund over
Cheesecake med havtorngele

Cheesecake med havtorngele

Blend kiksene fint og smelt smørret ved svag varme. Bund. Hernæst går du i gang med bunden. Bund. Bland kiks og smør sammen og tryk det ud i bunden af en springform (22 cm). Bag bunden i 10 minutter i den varme ovn og lad den herefter køle helt af. Hæld cremen over kiksebunden og køl i minimum 2 timer (gerne en hel dag – så smager den nemlig af mere)
Protein Oreo

Protein Oreo

Ingredienser top & bund. Når kagerne er kolde, kommes der en god klat fyld på bunden, og der mases nænsomt med toppen
No-bake Cheesecake ❤

No-bake Cheesecake ❤

Pres og fordel kiksemassen ud på bunden, plus lidt ekstra op af siden for at danne en lille kant. Blend kiksene i en foodprocessor, til det bliver til krummer

Chokolade cheesecake

Bunden. Kom bunden i en springform, ca. Bunden beklædt med bagepapir og siderne smurt med smør. Fordel osteblandingen over den bagte bund