Til suppen brugte jeg. Denne vidunderlige og fyldige suppe er en variant fra South Beach Kuren 2. 1 spsk olivenolie1 løg - finthakket1 stængel bladselleri - finthakket1 hvidløg solo - finthakket1/2 tsk tørret basilikum1/2 tsk tørret timian6 friske rosmarin blade - finthakket1 knsp salt1 knsp friskkværnet sort peber800 gram Kidneybønner fra dåse - skyllede3 1/2 dl grøntsagsbouillon2 spsk fedtfattig Creme FraicheI en stor gryde opvarmede jeg olien og tilsatte løg, bladselleri, hvidløg, basilikum, timian, rosmarin, salt og peber. 3/4 af blandingen blendede jeg sammen med bouillon og hældte den purerede suppe tilbage i gryden, sammen med resterende bouillon
Hæld kidneybønnerne i en si og skyl dem med vand. For det første får du en lækker bouillon, du kan bruge til sovs eller suppe samme dag eller fryse ned til senere
I mellemtiden kan du dræne vandet fra kidneybønnerne og have den ene liter grøntsagsbouillon klar. Her er opskriften på en meget simpel, meget billig, hurtig og ganske mættende suppe jeg laver af og til
Gryde med fennikel og kidneybønner Fyldig ret, som også sagten kan serveres med ris. Grøntsagssuppe med fuldkornsnudler Suppe er godt og ikke nødvendigvis svært at lave eller langsommeligt at tilberede