Efter maden begyndte de lidt alternativ påskefejring - vi løb 5 km alle sammen rundt om Søndersø, så gik vi hjem i bad og fik 'kaffe' og 'kage', som var bacondadler og smoothie )som jeg først fik taget et billede af, da jeg næsten havde drukket det hele. Salaten var med frisk spinat, kidneybønner, hakkede mandler, parmesanost og olie-eddike dressing af 1 tsk honning, olie og balsamicoeddike - det er en rigtigt god og nem salat, som vi har lavet nogle gange, den er bare altid et hit
Jeg har tidligere leget med bønner i kager og slået fast, at det holder. 1 dåse kidneybønner, inkl væde. SharePinterestEmailPrintFacebookLinkedInTwitterGoogle +1Tumblr 1 dåse kidneybønner, inkl væde
Med i kufferten er for tidens mest foretrukne opskrifter fra Lise Faurschou (hun er vild med økologi og grøntsager og forfatter til Økologiske fodspor på køkkenbordet) og Alette Bertelsen (hun er en knag til det med kager og forfatter til Kager der smager)