Kartofler til grill opskrifter

Lækkert tilbehør til grill med kartofler og asparges

Lækkert tilbehør til grill med kartofler og asparges

Foliepakker med kartofler, blåskimmelost og grønne asparges. Og selvom det måske ikke ser ud til at blive grillvejr lige med det samme, får I alligevel denne opskrift på lækkert tilbehørtilgrill
Grill

Grill

Jeg havde også købt et bundt lækre grønne asparges, små bitte nye kartofler og et lille bundt helt nye og små økologiske porre
Mixed grill

Mixed grill

Igår var der gang i Weberen herhjemme og imens Grill Bill kreerede en mixed grill platte af rang, tog jeg mig af tilbehøret som bestod af fyldte tomater, grillede grøntsager og bagte kartofler med fetadressing
Grill menu

Grill menu

Asparges på grillentil forret med lidt laks er en klar sommer favorit, og Vilstrup familiens yndlings tilbehør, består af små sølvpapirs pakker med kartofler, havsalt og lidt olie

Grill!

Dertil lavede jeg kartoffelsalat med nye kartofler og karry og så varmede vi to hveder. og blev lidt mistænksom indtil jeg opdagede den var af 'skinkekød'
Lammekølle på grill

Lammekølle på grill

Tilbehøret var Salat med auberginer og basilikum, smeltede pebre med feta, Porredip med feta og græsk yoghurt og græske kartofler
Stegt flæsk på grill

Stegt flæsk på grill

Servér med nye danske kartofler og persillesauce, og Danmarks nationalret er klar til indtagelse. Der skal i øvrigt være låg på grillen, og forsøg at styre din nysgerrighed lidt, da du lukker varme ud, hver gang du vil se til kødet
Grillede kalkunlår, nye kartofler, asparges og rucolasalat

Grillede kalkunlår, nye kartofler, asparges og rucolasalat

11½ kilo nye skrabede kartofler. 175 grader varmluft eller på grill i ca. 1Skrab og kog de nye kartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige. Tilbered hollandaisesauce og kog grønne asparges 3-4 minutter i mikrobølgeovnen (så bevarer de mest smag og struktur. Tilsæt kun 1 spsk
kartoffelmos af røgede kartofler

kartoffelmos af røgede kartofler

Det var min mad-nørd-ven, Peter, der kom med de røgede kartofler – og også med forslaget om at bruge dem til mos