Gnid rødspættefileterne med finthakket salvie, chili, salt og peber og steg dem færdig i ovn ca. Børst kartoflerne fri for salt og anret på tallerken sammen med majsflagerne, rødspættefileterne og olivensaucen
Jeg plejer at vælge et ildfast fad hvor der kun lige kan være de kartofler i som der brug for. En tommelfingerregel er at du dækker fadet med hele uskrællede kartofler i ét lag, så passer mængden også når de er skrællet og i skiver
Enten kan du servere tilbehøret i små skåle, så man hver især selv kan fylde sine kartofler – så kan man også gå uden om eventuelle ingredienser, man ikke bryder sig om – eller du kan anrette og servere kartoflerne lige klar til at spise
Du kan brugen hele, småkartofler, eller du kan skære dem ud i halve, tykke skiver, tynde skiver, tern eller chunks, eller hvad du nu synes, passer til den ret, du vil servere råstegte kartofler til
Fremgangsmåde. Skær et dybt kryds i de bagte kartofler, og pak dem ind i alufolie. Rens peberfrugterne, og skær dem i små tern, tilsæt dem i gryden sammen med salt og peber
servere lammekøllen med denne opskrift på ovnbagtekartofler og gulerødder. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Porchettaen smager dejligt til fx Grønkålssalat med æble og jordskokker, Rødkålssalat med appelsin, valnød og salatost, Glaserede kartofler og rodfrugter
små/mellemstørelse. Bagte kartofler. Bagte kartofler. 2) Form små frikadeller med en spiseske og din håndflade. 3) Steg alle de små frikadeller til de ikke længere er bløde i midten. 1) Kog kartoflerne i en gryde indtil de falder af gaflen. 3) Skær et delvist dybt kryds i kartoflerne, og åben krydset ved at trykke på de sider, der ikke er skåret i. 5) Bag kartoflerne i forvarmet ovn på 200 g varmluft indtil de er gyldne og osten er smeltet. 6) Tag kartoflerne ud og hæld cremefraishen over. 10 kartofler