Kartofler, de gode portobellosvampe og rucola passer simpelthen perfekt sammen. Rucola. Når den tages ud skal den have en håndfuld rucola og så skal den bare spises med det samme, velbekomme
Rucola. Derfor fik jeg lyst til at prøve at lave en pizza på en bund af tyndskårne søde kartofler. Herefter toppes pizzaen med serranoskinke, rucola og overhældes med lidt hvidløgsolie
babyspinat i forskellige farver og rucola, lidt strimler af gulerod samt både af nektarin. Dog er brun sovs og kartofler noget, der særligt hører til i de koldere sæsoner, da maden kan ligge lidt tungt i maven, men sådan behøver det ikke være
Kender du det der med, at man altid har bagt kartofler ved at skære et ordentligt kryds midt i kartoflen, pakke den ind i sølvpapir og derefter bage den i en lille times tid
De er her toppet med pesto, kartofler, tomater, hytteost og rucola. Jeg har haft ret travlt og mange (gode) aftaler i denne uge, og jeg tænker, at jeg ikke er den eneste, der har sådan en uge eller flere en gang i mellem
Mens du venter på kyllingen koges kartoflerne. Når de er kogt vendes det grøn pesto og derefter i rucola salatenBulgur salaten laves til iflg anvisninger på pakken og der blandes Romain salat iNu klar til servering - MUMS