Fintrevet skal og saft af en usprøjtet citron. 1-2 kviste rosmarin. 1 kg melede kartofler. 4) Tilsæt tomatpurè og rosmarin og herefter rødvin og bouillon, så skankene er dækket af væsken. 5) Bring retten i kog og skum af undervejs. 7) Når skankene er færdige smages til med citronskal, saft og salt og peber. 9) Kartoflerne skrælles, halveres og koges møre i usaltet vand i ca. 10) Vandet hældes fra, hvorefter kartoflerne skal have lov at stå i gryden og dampe af i 2-3 minutter. 12) Mos kartoflerne med et piskeris eller en håndmikser og tilsæt det varme mælk og smør. 1-2 kviste rosmarin
Drys med mandelflager og server med frikadeller og kogtekartofler. Som tilbehør serverer jeg sprød salat og grønne bønner med mormordressing og nye kartofler
Nu burde kartoflerne være kogt. Start med at skære kartoflerne til fritter. Drys med rosmarin og olie. De stegte fileter og sprøde fritter blev serveret med en frisk og velsmagende ærtemos og lidt citron
I stedet for kogtekartofler kunne man vælge at servere stegte kartofler. Den traditionelle Engelske julemad består typisk af stegte kartofler, rosenkål, tranebærsauce, "pigs in a blanket" (små pølser indsvøbt i bacon), stegte blandede grøntsager (pastinak, kålroe, knoldselleri) og sovs
Sæt dine kartofler over og kog dem i ca. og med de fleste retter med fisk, så skal du ikke være bange for krydderier - til denne rødspætte har jeg valgt at bruge kartofler som også er lidt milde i smagen, så giv denne ret massere af krydderier