Råstegte kartofler er rå kartofler stegt påpanden. Selvom du steger kartoflerne i fedtstof på en pande, så tag ikke fejl, det er ikke brasede kartofler, da de jo skal koges, inden du steger dem
strimler, læg dem påpanden oven på stilkstykkerne, læg låg over og lad det hele. Men i dag får I opskriften på en æggekage bagt i ovnen lavet med kartofler og bladbeder
Brun hurtigt mørbraden af påpanden og kom den så i et ildfast fad. Kom salt og peber på mørbraden, læg derefter salvie blade hen over den øverste del af mørbraden
Når grøntsagerne påpanden er færdige, vendes de med den hakkede persille. Herefter slås der knude på posen, og indholdet rystes, hvormed olie og krydderier fordeles ud over alle kartoflerne
Skyl spinat og hak det groft og kom det påpanden sammen med ærter og limesaft. Når jeg selv laver indisk herhjemme, bliver det ofte chicken tikka masala, butter chicken, en vegetarisk curry a la denne med søde kartofler og kikærter eller min aboslutte favorit dahl med skyr og ristede mandler (som nok kommer til at stå på menuen ret ofte, når jeg flytter hjemmefra om ikke så lang tid…)
Kartoflerne ryger på en pande ved jævn varme med halvdelen af smørret og olie og vendes fra tid til anden, til de er gennemstegte, sprøde, gyldne og lækre
Hæld kartoflernepåpanden og vend dem rundt til de er brune over det hele. Kom sukkeret på en kold pande og smelt det til det er lysebrunt ved middelstærk varme