Fordel kartofler, asparges, hvidløg og smuldret ost på folien og drys med salt og peber. Og selvom det måske ikke ser ud til at blive grillvejr lige med det samme, får I alligevel denne opskrift på lækkert tilbehør til grill
Igår var der gang i Weberen herhjemme og imens Grill Bill kreerede en mixed grill platte af rang, tog jeg mig af tilbehøret som bestod af fyldte tomater, grillede grøntsager og bagte kartofler med fetadressing
Kartoflerne får en helt anderledes fast konsistens, som jeg er helt vild med, og de bliver på ingen måde for salt, selvom de er bagt i en enorm mængde salt
Asparges pågrillen til forret med lidt laks er en klar sommer favorit, og Vilstrup familiens yndlings tilbehør, består af små sølvpapirs pakker med kartofler, havsalt og lidt olie
Tag kødet ud af posen og rens for krydderurterne (gem væsken fra posen til saucen), inden kødet skal på en grill så varm som bare pokker, så du får den fineste og lækreste stegeskorpe – pas på, for der kommer sgu’ lidt flammer, for fedtet for kødet er nogen nær flydende i forvejen, når det rammer grillen
Servér med nye danske kartofler og persillesauce, og Danmarks nationalret er klar til indtagelse. Der skal i øvrigt være låg pågrillen, og forsøg at styre din nysgerrighed lidt, da du lukker varme ud, hver gang du vil se til kødet
bruger jeg en del krudt på at forberede grillfesten, vi skal holde næste weekend. Det er sommer, selvom man ikke kan se det på temperaturerne og vejret generelt lige nu, og det lægger op til lidt lettere mad i de danske hjem