Rens og skær kartoflerne og porrerne i grove stykke. Tilsæt derpå kartoflerne og vand (og bouillon) og bring det hele i kog til kartoflerne er godt møre - afprøv ved at stikke en gaffel i dem
Kartofler. Pynt med lidt brøndkarse omkring samt lidt af den brændte porrer og et par dryp citronolie. Rens kartoflerne og kog dem i letsaltet vand til de er møre, men stadig har bid
Porrerne fordeles på pizzaen og oven på dem lægges først kartoffelskiver og derefter skiver af ost. Vegetarpizza med porre, kartofler, peber og blåskimmel
Skær først kartofler og porrer i fine skiver (Brug evt. 600g kartofler. 2-3 porrer. Smelt smør i en gryde og klar porrerne heri i 2-3 minutter. Tilføj derefter alle kartofler og varm det hele op i 3 minutter, hvor der røres i ny og næ. 2-3 porrer
Spis med kogte kartofler og hyben-porreblandingen. Hyben og porrer. De skal bare steges for lavt blus i lidt smør sammen med porreringe, til begge dele er møre, og så skal de have et drys salt og peber
med pasta, ris eller kartofler og en god salat. Rens porrerne, og skær dem i skiver. 4 porrer. Klik her og få vores gratis e-kogebog med det lækreste tilbehør