Skrub kartoflerne rene for jord og læg dem i en bradepande. Flere kartofler til middags bordet. Server salsa verde til hakkebøfferne og de saltbagte kartofler
Tag dem herefter ud og gril dem hurtigt færdige på en grillpande med lidt olie på. Kartoflerne får en helt anderledes fast konsistens, som jeg er helt vild med, og de bliver på ingen måde for salt, selvom de er bagt i en enorm mængde salt
Rødløg hakkes fint og svitses på en pande i olivenolie. Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Et lidt sundere bud på de uundværlige brunede kartofler – de smager lige præcis som de skal…. Varm en pande op med FiberSirup Gold, når det er godt varmt tilsættes kartoflerne, vend dem godt og ofte rundt
Rist smuttede mandler på en tør pande til de har fået farve og er blevet sprøde. Sørg for at de bliver godt brunet af på alle sider - det giver god smag til saucen
Opvarm to pander ved jævn til hård varme med de hele fed hvidløg på. Smid kartoflernepå den ene – knus kartoflerne let med håndryggen inden, så de moser lidt ud, dog uden at falde helt fra hinanden
Men nogle gange virker det bare lidt for besværligt at skulle lave en dej, der skal hæve og derefter lave fyld til at komme på pizzaen og så bage den i ovnen
Bare skær det i tern og brun dem af på en pande, før du lader dem simre med i saucen. Jeg er fan af indisk mad og endnu større fan af både søde kartofler og kikærter, så jeg var helt sikker på, allerede inden jeg gik igang med denne ret, at jeg også ville elske den
Der ligger allerede et par opskrifter på bloggen med søde kartofler. Jeg kan i hvert fald se, at mange af jer ønsker flere supper, vegetarisk eller eksotisk mad og opskrifter på sunde kager, så det må jeg jo hellere kigge lidt på
De kan både laves i ovnen eller steges påpanden. Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Kom en tortilla på som låg, og steg din Qusadilla på en varm pande i lidt olie. Fordel spinat, kartofler og avocado på en tortilla, og drys med cheddar