den her fungerede perfekt som dip, men jeg kan ligeforestillemig, at den også ville være supergod i en sandwich eller som tilbehørtilkartofler eller kylling for eksempel
Du kan endvidere servere brød til retten eller bagte kartofler. Jeg bruger basilikumpesto, og jeg laver den faktisk nogle gange selv, men problemet med hjemmelavet pesto er, at det ikke holder så længe, og jeg får altid lavet mere end jeg skal bruge
Tænd ovnen på højst mulig varme (gerne over-undervarme). Lad bagepladen varme op medovnen. Hvidpizzamedkartofler, løg og ost / Pizzamedpesto, kartofler og gedeost / Blomkålspizzamed sprød serrano, pesto og oliven
Drys saltet på kogte kartofler, fritter, salater, æggemadder. Jeg synes pestoenmedrapsolien er klart at foretrække, da olienikke overtager smagen af ramsløg
(Den ene har fået for meget, minovn varmer nemlig ujævnt). Og da jeg ikke kunne overskue det helt store bageprojekt, trådte manden til, og bagte kage sammen medJosefine
Ovnkartoflerville også være godt. Jeg er stor tilhænger af farsbrød, man kan variere det i det uendelige og bruge hvad man har, og det passer sig selv iovnen, mens man kan lave alt muligt andet
forkogte kartofler eller forkogte blomkålsstykker. Steg baconet sprødt iovnen, i mens dejen bages. Rør æggene godt sammen og tilsæt, hytteost, citronpeber, soltørrede tomater, pesto, herp de provence, lidt salt og friskkværnet peber
Hertilkartofler og rødbeder bagt iovn. Zucchini-pestomedspinattil. Jeg prøver at være ekstra grundigmedplanlægningen, også – og måske især – af grønt tilbehør, som er det, jeg spiser mest af