Men i dag får Iopskriften på en æggekage bagt iovnen lavet medkartofler og bladbeder. En grønsag med flotte grønne blade og de smukkeste røde eller gule stilke
Det meste af tiden er brugt på at have kartoflerneiovn. Fyldet består, ud over kartoffel, af kylling, smør, cremefraiche, karry, salt, peber og ost på toppen
Top det godt op og sæt kartoflernei et lavt ovnfast fad. drysse medlidt reven, tør ost. lidt tør ost. Del kartoflernei to og skær med en skarp kniv hele vejen rundt ikartoflerne ca
Den blev rigtigfint - kunne dog godt have været lidt mere sprød, men jeg skulle nok bare have givet den lidt mere iovnen, før fyldet kom på, så det skal helt sikkert også prøves en anden gang
Tænd ovnen på højst mulig varme (gerne over-undervarme). Lad bagepladen varme op medovnen. Hvidpizzamedkartofler, løg og ost / Pizzamed pesto, kartofler og gedeost / Blomkålspizzamed sprød serrano, pesto og oliven
rivmozzarellaosteni små stykker som lægges på toppen. Vi snakker en super nem og rigtigdejligopskrift på æggekage medkartofler, pakket indilidt velment reklame for Lidl, – jamen, så er det vel en slags win-win for alle parter
Mos kartoflerne og kom dem op i en skål. Kartofler er møghamrende sunde. Lige når bollerne kommer ud af ovnen har de også en sprød skorpe, og det gør altså, at man har lidt svært ved at holde fingrene fra dem
Mos og piskkartoflerne – brug ikkeelpisker, det gør mosen sej – sammen med smør og mælk. Og der må gerne være lidt tekstur i mosen, så man ved, den er lavet af kartofler