Marinadetil kødet. Imens koges kartoflernelige akkurart møre i let saltet vand. Nu da sommeren blusser op igen er det vist på tide at få gang igrillenigen - man bliver helt henført til den dejlig sommer - og der er stadig gas tilbage på flasken
Marinade. Hvidekartofler. Brune kartofler. Julemiddagen er en helt central del af familien Danmarks jul. Efter, at skindet er skilt fra kødet, laver man sinmarinade og hælder det i en skål med kogende vand og lader det trække lidt
Lav en marinade af agave (eller sirup), sojasauce og æbleeddike. SeitAND med fløde(søde)kartofler er mit bud på en hovedret til en julemiddag med medfølelse – hvis altså du ikke skal have smæskesteg (men det skal du jo)
kartofler, rødbeder og pastinark. Jeg blandede alle ingrediensernetilmarinaden sammen og kom det i en pose med mørbraden, hvorefter det fik en ½ timei køleskabet
Skræl kartoflerne, pil løget, og skær begge dele i grove tern. Når tofuternene er gyldne, tilsættes den den blendede masse, og tofuen steges sammen med blandingeni et par minutter, til væden er væk, og marinaden har sat sig på tofuen
Mignonen skal krydres med salt og peber, brunes hurtigt på alle sider og lægges ovenpå en blanding af gulerødder, pastinak og kartofleri tern sammen med et stort løg i både