Kartofler gratin opskrifter

Gratinerede Kartofler med Timian

Gratinerede Kartofler med Timian

D. e. t. k. a. n. g. ø. r. m. f. o. s. l. v. i. p. å. d. ,. b. h. V. M. æ. I. y. J. u. c. z. O. C. '. A. G. K. T. 2. 4. 0. 3. 1. F. S. -. 5
Gratin med rødbeder og kartofler

Gratin med rødbeder og kartofler

Denne gang var der nogle rødbeder og nogle kartofler, der skulle bruges. rødbede- og kartoffelgratin. Kartofler og rødbeder skrælles og rives groft
Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad

Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad

kartofler, skrællet og i tern. Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad til 2 personer. Kog kartofler og rodfrugter 10 min i letsaltet vand. Gratiner 20 min ved 225 grader og server
Broccoli-svampe gratin

Broccoli-svampe gratin

Jeg spiser stort set ikke kulhydrat og laver derfor maden fed, de fede ingredienser kan erstattes med mindre fede versioner, hvis man spiser ris, pasta, kartofler, brød etc
PORRE - KARTOFFEL - GRATIN

PORRE - KARTOFFEL - GRATIN

Skær først kartofler og porrer i fine skiver (Brug evt. I en kartoffelgratin behøver der nødvendigvis ikke indgå en masse fløde

Laksegratin med kartofler

En Laksegratin med kartofler er en dejlig og ikke mindst enkel måde at tilberede laksefileter på og så smager det dejligt til lige
Kylling i ovn

Kylling i ovn

Du kan servere kyllingen med ris, kartofler, pasta, salat og grøntsager – broccoli, gulerødder eller lignende
5 lækre retter med blomkål

5 lækre retter med blomkål

Blomkålsris kan nemt erstatte både kartofler og normale ris og indgå som en helt naturlig erstatning til andre sidedishes, der er pumpet med kalorier
Kartoffel-sellerigratin med muskat

Kartoffel-sellerigratin med muskat

Afkøl gratinen en smule og skær den i passende stykker ved serveringen. Rør fløden med knust hvidløg, hæld den over, og sæt bradepanden i ovnen ved 200°, 40 – 50 minutter til både kartofler og selleri er møre. 3 store bagekartofler, ca
Gnocchi

Gnocchi

Rens kartoflerne, men lad skrællen sidde på. De kan spises blot med lidt salviesmør (denne opskrift), gratineres og spises med en kraftig tomatsauce (prøv denne opskrift, som kan laves med denne type gnocchi også) eller – som her på matriklen denne aften – med reste-sauce fra en tidligere omgang osso buco (oooog opskrift her)
Parmesan – nej, det dér savsmuld på pose er ikke godt nok …

Parmesan – nej, det dér savsmuld på pose er ikke godt nok …

tomater, gratin af kartofler og zucchini med parmesan og citron, Marios risotto med citron og timian, parpadelle med Karl Johan-svampe, bøgehatte, kantareller, champignon og de fra september hjemmetørrede pocchini’er, parmaskinke omviklet ægte bøffelmozzarella og parmaskinke på en lækker polenta, som var dejlig sprød udenpå, men stadig fugtig og blød indeni
Asparges til børn og barnlige sjæle

Asparges til børn og barnlige sjæle

salte variationer med kartofler, ris, pasta og søde med frugt og grød. er oprindeligt en souflee eller en gratin og løst oversat betyder det ”opløb” –
Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

De laves både med fx svampe, hakket kød, kartofler, ost, surkål eller endda søde frugter og bær. Blandt kød og fjerkræ er skinke noget af det, som spises mest, for eksempel som deres Chicon au gratin – som er skinke og endivie eller julesalat med bechamelsauce og ost