kartofler, skrællet og i tern. Gratin med Rodfrugter og Røget Mørbrad til 2 personer. Kog kartofler og rodfrugter 10 min i letsaltet vand. Gratiner 20 min ved 225 grader og server
Jeg spiser stort set ikke kulhydrat og laver derfor maden fed, de fede ingredienser kan erstattes med mindre fede versioner, hvis man spiser ris, pasta, kartofler, brød etc
Afkøl gratinen en smule og skær den i passende stykker ved serveringen. Rør fløden med knust hvidløg, hæld den over, og sæt bradepanden i ovnen ved 200°, 40 – 50 minutter til både kartofler og selleri er møre. 3 store bagekartofler, ca
Rens kartoflerne, men lad skrællen sidde på. De kan spises blot med lidt salviesmør (denne opskrift), gratineres og spises med en kraftig tomatsauce (prøv denne opskrift, som kan laves med denne type gnocchi også) eller – som her på matriklen denne aften – med reste-sauce fra en tidligere omgang osso buco (oooog opskrift her)
tomater, gratin af kartofler og zucchini med parmesan og citron, Marios risotto med citron og timian, parpadelle med Karl Johan-svampe, bøgehatte, kantareller, champignon og de fra september hjemmetørrede pocchini’er, parmaskinke omviklet ægte bøffelmozzarella og parmaskinke på en lækker polenta, som var dejlig sprød udenpå, men stadig fugtig og blød indeni
De laves både med fx svampe, hakket kød, kartofler, ost, surkål eller endda søde frugter og bær. Blandt kød og fjerkræ er skinke noget af det, som spises mest, for eksempel som deres Chicon au gratin – som er skinke og endivie eller julesalat med bechamelsauce og ost
Gratinerede porrer & kartofler. Skræl bagekartofler, halver og skær i skiver ned i et ildfast fad. Server fiskene med det samme, med de gratineredeporrer/kartofler med væde, og citronbåde