Bagtekartofler – Kartoflen er en herlig grøntsag, rodfrugt eller hvad du nu vil. For det meste spiser vi kartofler som tilbehør til vores middagsretter
Hvis du har et par bagtekartofler til overs er her en god ide til at få dem brugt. Opskriften er også fin, hvis du bager kartoflerne på forhånd - så kan maden laves på et øjeblik
Skær kartoflerne over på langs og lad dem køle af. Skrub 2 bagekartofler, gnid dem ind i olie og drys med salt. Skrab kartoffelmassen ud af de halve kartofler og bland den med forårsløgene, 1 dåse kidneybønner og ½ pakke flødeost. Sæt kartoflerne tilbage i ovnen i 10-12 minutter til osten er gylden
J. e. g. u. n. d. s. k. y. l. r. t. h. a. v. å. i. P. o. b. ,. p. f. m. V. æ. 2. j. D. Y. c. O. I. é. S. ø. x. L. &. 1. 0. -. 3. /. 6. 8. 4. 5. (. ). B. F. H. G