ærter. Et godt og sundt alternativ til flødekartofler. Tilsæt ærter og kog kort. Kartoflerne er stuvet i Cheasy Fraiche (eller creme fraiche, hvis du er mere til det)
Vi servere suppen med stegte kartofler. Fine ærter. Igennem sommeren har vores tomat planter givet rigtig god afkast , vi kan ikke nå at spise dem alle sammen , så jeg fryser dem ned , når de er ved at være for modne , en lille skat i fryseren
Når jeg selv laver indisk herhjemme, bliver det ofte chicken tikka masala, butter chicken, en vegetarisk curry a la denne med søde kartofler og kikærter eller min aboslutte favorit dahl med skyr og ristede mandler (som nok kommer til at stå på menuen ret ofte, når jeg flytter hjemmefra om ikke så lang tid…)
Skrab kartoflerne og kog dem møre (men stadig med bid). Lad dem herefter afkøle, inden du vender dem i en blanding af rygeost, fløde, hakket purløg, mynteblade og ærter
Jeg har blot skiftet edemamebønnerne ud med ærter, da det var hvad vi havde i fryseren. Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartofler og kyllingefilet i parmaskinke med feta og salvie
Grøn aspargessuppe med nye kartofler. Cremet pasta med asparges, ærter og parmaskinke. ærter. Skær resten i snitter og kog dem og ærter med pastaen de sidste minutter