Hak løget fint og bland det med yoghurt naturel, purløg, salt og peber. Denne kartoffelsalat er hurtig og nem at lave og kan sagtens holde sig i køleskabet, hvis men laver den tidligere på dagen
sojayoghurt. Noget af det vigtigste i en kartoffelsalat er for mig en masse urter. Lav dressingen ved at blande yoghurt, med hakket dild, persille og hvidløg, samt citronsaft, sennep, sirup, salt, peber og karry
Vi elsker ost og spiser yoghurt, smør og fløde. Jeg har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner
yoghurt, smør og fløde. Jeg har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter,. hvordan man syrner og fermenterer ost, yoghurt og cremefraiche
Vi elsker ost og spiser yoghurt, smør og fløde. Jeg har i denne bog forsøgt at give mine bud på forskellige oste, yoghurter, cremefraiche og syrnede produkter, så man forhåbentlig kan lave noget, der kunne minde om det, man savner
grøn pastasalat (som I får opskriften på i det her indlæg), hjemmelavet kartoffelsalat med dild, tomatsalat med mozzarella, majskolber, der havde været på grillen, stor salatbar, samt div
Kartoffelsalat med quinoa. Fuldkornswrap med hummus, vegansk yoghurt og grønt. Morgenmadsmuffins (bages aftenen inden), frisk frugt og en skål vegansk yoghurt med lidt havregryn