Den kunne også peppes op med feta, ristede bacontern, pinjekerner eller noget helt fjerde. Over sommeren, hvor kartoflerne er ekstra lækre, er det oplagt at lave kartoffelsalat
Kartoffelsalat med ramsløgspesto. Blomkålssalat med parmesan og pinjekerner. Denne salat er skøn og ikke mindst for øjet, den mørke grønne farve i spinaten sammen med den knald røde farve fra hindbærrene gør bare at man har lyst til at spise den
Vi kan heller ikke gå gennem en sommeruge uden kold kartoffelsalat med nye ærter og radiser. Vendt med citronsauce, langtidsbagte tomater, edamamebønner og pinjekerner
Der er denne gang flere af mine (sommer)favoritter med som eksempelvis kyllingedeller, kold kartoffelsalat, sommerpasta og diverse friske salater med masser af tomater – skulle jeg have kaldt det tomat-uge i stedet
pinjekerner ristet på en tør pande1/2 bakke fint hakket bredbladet persille1 stang peberrod, fintrevetKog kartoflerne, så de er aldente, si vandet fra og kom dem i en skålBland olie, citronsaft, citronskal, peberrod sammen og hæld det over de kogte kartofler, hvorefter persillen tilsættes, rør herefter det hele godt sammen. Lad den trække i mindst 30 minutter, inden de ristede pinjekerner tilsættes. 1 dl pinjekerner
Kartoffelsalat, hvor du vender de skønne sager i pestoen. 50g ristede pinjekerner3 dl olivenolie150g Pecorino (kunne også være Parmesan)Saften fra 2 limefrugter (kunne også være citron)3 små fed hvidløg1 lille chiliMasser af krydderurter
Som dip, en slags dressing til salat, under pålæg istedet for smør eller blandet med nye kogte kartofler, det kan blive en skøn form for kartoffelsalat
Tilsæt karsen, og rør godt rundt i kartoffelsalaten. Rist pinjekernerne, og lad dem køle af. Tilsæt pinjekerner og bacon umiddelbart før serveringen, så de forbliver sprøde
Denne ikke specielt traditionelle kartoffelsalat har allerede været en stor succes her i Odense (i hvert fald hjemme hos os) – men hvem elsker ikke også pinjekerner