pinjekerner ristet på en tør pande1/2 bakke fint hakket bredbladet persille1 stang peberrod, fintrevetKog kartoflerne, så de er aldente, si vandet fra og kom dem i en skålBland olie, citronsaft, citronskal, peberrod sammen og hæld det over de kogte kartofler, hvorefter persillen tilsættes, rør herefter det hele godt sammen. 1 stang peberrod
Mens dejen hæver, røres olivenolie med revet hvidløg, oregano og lidt citronsaft, riv osten (mild ost) det smager bedre end at købe en færdig-revet ost
Kartoffelsalat m/ peberrod & grønne bønner. Rødbede og kartoffel koges møre med lakridsrod, eller ½ tsk, lakridsrodspulver, afkøles og blendes derefter med hytteost, fromage fraicen, esdragon, salt og peber
Kartoffelsalat m/ peberrod & grønne bønner. med salat eller flutes. 4) Drys med salt og peber. 8) De lægges i et smurt ovnfast fad, pensles med olivenolie og drysses med oregano og lidt salt. 11)Hæld stegeskyen i en gryde og jævn den med sovsejævner
Kartoffelsalat m/ peberrod & grønne bønner. 2) Steg dem på en pande med lidt olivenolie og smør ved høj varme i ca. 3) Kom balsamicoeddike på den varme pande med kyllingeleveren på og lad det koge helt ind. Salat med oksekød 300 g Friske grønne bønner