Koldkartoffelsalatmedolie og eddike. Bryder du dig ikke om den hvide dressing, så kan du med fordel lave en marinade af olie, hvidvinseddike – eller hvidvin – sennep, forskellige krydderurter og selvfølgelig salt og peber
Køl af i koldt vand. Krydr laksen med salt og peber og steg i olie til laksen er netop gennemvarm. olie. Kartoffelsalaten er tilsat saltet agurk og eddike for at give den en fornemmelse af japan
Jeg bruger dem ofte ovenpå kartoffelsalat, lavet med en olie/eddike/appelsinsafts/sennepsdressing, og i andre typer salater, men jeg elsker også at spise dem som de er når “den lille sult” melder sig
Når de er kogt, hældes vandet fra og koldt vand over kartoflerne. Jeg synes faktisk bedre om denne toscanske kartoffelsalat, end den danske karoffelsalat med masser af mayonæse
Dressingen blandes af olie, eddike og krydderier. Istedet for æbleeddike kan også bruges citron saft. Med de nye kartofler nu er det tid for kartoffelsalaterne, som kan kombineres på alle mulige måder